Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /var/www/clients/client3/web22/web/ver_noticia.php on line 14
MARQ - CICLE DE CONFERÈNCIES. MURO

MARQ Alicante utiliza cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia de navegación
y realizar tareas de analítica. Si continúa navegando, entendemos que acepta nuestra política de calidad y de cookies.

Cerrar este mensaje












noticias

 

CICLE DE CONFERÈNCIES. MURO

NOTICIES MARQ - 05 de Noviembre de 2010

L’ASSENTAMENT DE CAÇADORS-RECOL•LECTORS DE LA COVA BENEITO

La Cova Beneito és actualment un referent per a l’estudi de les societats caçadores-recol•lectors de la Prehistòria del mediterrani ibèric. Des del seu descobriment fins ara s’han portat a terme diversos estudis realitzats a traves de disciplinis tant arqueològiques, físiques, geològiques i biològiques, les quals han permès reconstruir alguns aspectes de la forma de vida dels antics ocupants de l’assentament.

 

 

ELlSA MARIA DOMENECH FAUS

 

Doctora en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona  dins de la especialitat de Prehistòria i Història Antiga. Actualment exerceix com a Tècnic en Patrimoni Cultural i Museus en l’Ajuntament de Cocentaina i Arqueòloga Municipal en el de Muro.

A banda de la seu tasca Professional realitzada al dos ajuntaments, la seua línea d’investigació s’ha centrat en l’estudi de les societats caçadores-recol•lectores de la Prehistòria. Des del principi de la seua formació com a investigadora ha format part de l’equip de recerca de diversos jaciments paleolítics del sud de França i de l’Estat Espanyol, trajectòria que ha quedat reflectida en les seues Tesis de Llicenciatura i Doctoral.

En aquest moment dirigeix el projecte científic i d’excavació arqueològica de la Cova Beneito, al voltant del qual ha aconseguit agrupar un ampli equip interdisciplinari provenen de diverses institucions universitàries i museístiques del territori nacional.

 

 

Localización | Horarios | Tarifas | Mapa web | Política de privacidad

 

SEDE ELECTRÓNICA | info@marqalicante.com | Tlf.: 965 149 000

síguenos en facebook síguenos en twitter Canal Vimeo del MARQ la tienda del MARQ reservas escolares  

Página diseñada y realizada por
CREHAZ COMUNICACIÓN Y TECNOLOGÍ